Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

5.10.2015 * JEDNOTKA * 20,20 * POSLEDNÉ PRETEKY


POSLEDNÉ PRETEKY

(2013)
JEDNOTKA - 22,35

RÉŽIA: Kilian Riedhof
PREDLOHA: -
SCENÁR: Kilian Riedhof
HUDBA : -
HRAJÚ: Dieter Hallervorden, Heike Makatsch, Frederick Lau, Otto Mellies

Tragikomédia o mužovi, ktorý sa rozhodol vzoprieť osudu starca, odloženého do domova dôchodcov. Paul Averhoff má už dávno po sedemdesiatke a v domove dôchodcov, kde žije so svojou manželkou, na výber medzi krúžkom šikovných rúk a speváckou skupinou. To je však pre bývalého skvelého športovca a olympijského víťaza zúfalo málo...Opráši staré bežecké topánky a začne behať v parku domova, čoskoro odhodlaný zabehnúť ešte raz berlínsky maratón. Kým jeho manželka ho podporuje, vedenie domova vidí v jeho aktivitách ohrozenie zabehaného poriadku.

"... Příběh o příběhu, který mě vzal za srdce. Jak se vlastně chováme ke starším ročníkům? Jsou opravdu šťastní? A nemůžeme pro ně udělat něco víc než je strčit do domova důchodců? Místy strašně smutné, ale i veselé, hlavní postava Paul je sympatický stařík, který se rozhodl, že ještě zdaleka nepatří do starého železa. Velmi emotivní film ... " holubicqa na www.csfd.cz




Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

AMC * 20,05 * hudobný  THE COMMITMENTS
PLUS * 20,35 * akčný SMRTONOSNÁ PASCA
AXN BLACK * 22,35 * dokument EMPIRE OF DREAMS
ČT 2 * 23,25 * dráma ZÁNIK SAMOTY BERHOF

Krásny večer!


pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat