Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

23.12.2015 * PLUS * 22,25 * FARBA CITOV


FARBA CITOV

(2011)
PLUSDVOJKA - 20,10

RÉŽIA: Tate Taylor
PREDLOHA: Kathryn Stockett
SCENÁR: Tate Taylor
HUDBA : Thomas Newman
HRAJÚ: Emma Stone, Viola Davis, Bryce Dallas Howard, Octavia Spencer

Snímka získala prestížne ocenenia Oscar a Zlatý glóbus za najlepší herecký výkon vo vedľajšej úlohe pre Octaviu Spencerovú. /// Mississippi, 60-te roky minulého storočia. Mladá Skeeter Phelanová práve skončila školu a túži sa stať spisovateľkou. Na rozdiel od svojich rovesníčok, s ktorými vyrastala v mestečku Jackson v Mississippi, a na zdesenie svojej matky a okolia, má ambíciu venovať sa kariére a nemá chuť ihneď sa vydať a založiť rodinu. Jej snom je napísať knihu. V miestnych novinách však dostane na starosť len stĺpček o upratovaní. O pomoc a radu v tematike požiada čiernu Aibileen, slúžku svojej najlepšej priateľky. Aibileen Clarková slúžila celý život svojim zamestnávateľom, vychovala sedemnásť detí, ale jej jediný syn zahynul pri nehode. Zlomená Aibileen čerpá útechu a silu od svojej najlepšej priateľky, rovnako slúžky, energickej a prostorekej Minny Jacksonovej. Keď do jej života vstúpi Skeeter, Aibileen si drží odstup. Za dlhé roky v službách bielych zažila spolu s Minny veľa, ale nikdy sa o tom neodvážila otvorene hovoriť. Skeeter si získa jej dôveru a zistí, že Aibileen je môže poskytnúť viac než len rady o upratovaní.

"... Krásny film. Ani neviem čo mám napísať o ňom. Asi len to, že je ako balzam na dušu. Treba vidieť...   ... " GILLWANDER na www.csfd.cz




Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

ČT1 * 20,00 * rozprávka ANDĚL PÁNĚ
CS FILM * 20,00 * scifi VYNÁLEZ ZKÁZY
PRIMA * 20,15 * romantický LÁSKA NEBESKÁ
JEDNOTKA * 20,25 * dráma MASTIČKÁR
MARKÍZA * 20,30 * rozprávka PRINCEZNA SE ZLATOU HVĚZDOU NA ČELE
JOJ * 20,35 * komédia SÁM DOMA 2: STRATENÝ V NEW YORKU
DVOJKA * 21,05 * komédia AŽ PŘIJDE KOCOUR
ČT1 * 21,35 * komédia NOC NA KARLŠTEJNE
ČT2 * 21,40 * komédia SENZI FINTA
MARKÍZA * 21,50 * komédia PELÍŠKY
FILM+ * 22,00 * western 3:10 VLAK DO YUMY
HBO2 * 23,00 * dráma HOŘÍCÍ KEŘ 

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat