Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

15.5.2018 * Plus * 20,35 * Marťan


Marťan

(2015)
Plus - 20,35

Réžia: Ridley Scott
Predloha: Andy Weir
Scenár: Drew Goddard
Hudba : Harry Gregson-Williams
Hrajú: Matt Damon, Jessica Chastain, Chiwetel Ejiofor, Jeff Daniels, Michael Peña, Kate Mara, Sean Bean

Astronaut Mark Watney (Matt Damon) počas misie na Mars takmer zahynie v prašnej búrke. Zvyšok posádky jeho lode opustí planétu vo viere, že zomrel. Watney však prežije a zostane na nepriateľskej planéte celkom osamotený. Má k dispozícii len skromné zásoby, a tak musí využiť všetok dôvtip, invenciu a technické znalosti, aby prežil a zároveň našiel spôsob, ako vyslať signál, že je nažive. V okamihu, keď sa mu to podarí, vo vesmíre nastane poplach. Milióny kilometrov vzdialená NASA a medzinárodný tím vedcov začnú neúnavne pracovať na tom, aby Marťana dostali späť na Zem. Súbežne s nimi sa posádka lode na ceste z Marsu pripravuje na odvážnu, vysoko riskantnú, ak nie nemožnú záchrannú misiu. Pri jej sledovaní v priamom prenose sa celý svet spojí a drží Watneymu palce, aby sa bezpečne vrátil domov.


"... Neuvěřitelné dobrodružství Matta Damona. Strhující atmosféra, vtip i napětí. Marťan je přesně takový, jakého jsem ho chtěl. Ridley Scott nestárne. ... " Johny_fork na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

AMC * 20,05 * akčný PROFESIONÁL
ČT art * 21,15 * dráma PEKLO V PACIFIKU
ČT art * 23,55 * thriller HLBOKÝ SPÁNOK

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat