Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

24.5.2018 * Plus * 20,35 * X-Men


X-Men

(2000)
Plus - 20,35


Réžia: Bryan Singer
Predloha: -
Scenár: David Hayter
Hudba : Michael Kamen
Hrajú: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen, James Marsden, Halle Berry, Anna Paquin, Ray Park, Rebecca Romijn


Neďaleká budúcnosť. Po celej planéte sa rodia deti s X-faktorom v génoch, ktorý im dáva zvláštnu silu - napríklad ničivý laserový pohľad alebo schopnosť lietať, či presúvať predmety alebo ovládať počasie. Profesor X, Wolverine, Storm, Jean Grey, Rogue, Cyclops, Magneto, Toad, Mystique, Sabretooth sú mutanti s mimoriadnymi schopnosťami. Ale pre ľudí, ktorí takéto schopnosti nemajú, je veľmi ťažké mutantov akceptovať a neubrániť sa strachu. Najciteľnejšie potrebu naučiť mutantov, ako pracovať so svojou zvláštnou silou a mať nad ňou kontrolu má profesor Charles Xavier - svetovo uznávaný telepat - mutant. Zriadi špeciálnu školu a jeho zámerom je, aby sa žiaci správali tak, aby sa svet odnaučil strachu pred nimi. Xavier prijíma dvoch nových žiakov. Je to Logan - osamelý silák a Rogue, ktorá môže prijať akúkoľvek silu aj pamäť zo všetkého, čoho sa dotkne. Proti filozofii profesora Xaviera stojí senátor Kelly, ktorý by mutantov najradšej zlikvidoval. Akčný sci-fi film podľa úspešného comicsového príbehu o tom, ako je ťažké nájsť hranicu tolerancie v súžití a pochopení svojich zvláštností.


"... Pro mě jednoznačně ta nejlepší comicsová adaptace všech dob. ... " gouryella na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Prima MAX * 20,00 * komédia ADÉLA JEŠTĚ NEVEČEŘELA
Cinemax * 20,00 * dráma KRSTNÝ OTEC II.
Dvojka * 20,10 * dokument ZKÁZA KRÁSOU
Dajto * 20,15 * thriller SPY GAME
ČT art * 20,20 * dráma DIVOKÝ MESIÁŠ
Dvojka * 22,25 * dokument AKO SA VARIA DEJINY
Dajto * 22,55 * krimi 8MM

Krásny večer!

Žádné komentáře:

Okomentovat