Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

20.11.2018 * Plus * 20,40 * Červený pes

Plus - 20,40


Réžia: Kriv Stenders
Predloha: Louis de Bernières
Scenár: Daniel Taplitz
Hudba : Cezary Skubiszewski
Hrajú: Josh Lucas, Koko, Rachael Taylor, Keisha Castle-Hughes, Luke Ford

Do malého austrálskeho mesta Dampier privezie robotník Jack Collins (Noah Taylor) psa, ktorý mu skrížil cestu v červenej púšti a svojvoľne naskočil do auta. Red Dog, ako ho pomenujú, sa zakrátko stane verným spoločníkom všetkých zamestnancov spoločnosti Hamersley Iron, ktorá v okolí ťaží železnú rudu. Pes však neuznáva jedného pána a radšej si žije svoj nezávislý život. Všetko sa zmení vo chvíli, keď stretne vodiča robotníckeho autobusu, Američana Johna Granta (Josh Lucas), s ktorým ho spojí jedinečné puto, výnimočné porozumenie a skutočné priateľstvo. Nič však netrvá večne. Keď John po tragickej nehode umiera, pes opäť čelí samote. Znova sa vydáva na púť a hľadá svojho pána. Stáva sa austrálskou legendou a pútnikom, ktorý v rôznych častiach Austrálie spoznáva nových ľudí. Hľadanie zmyslu svojej cesty ho nakoniec zavedie po mori až na ďaleké japonské ostrovy.



"... Vtipný, čučavý a pohodový tvůrčí počin. Mé uznání patří cool příběhu, propracované kompozici, výkonu psího protagonisty a skvělému soundtracku. ... " seale na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Cinemax2 * 20,30 * dráma KRSTNÝ OTEC II.
Festival HD * 22,00 * dráma 120 TEPOV ZA MINÚTU
CS film * 22,00 * dráma ĎÁBLOVA PAST
HBO * 23,50 * akčný ROCKNROLLA

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat