Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

12.2.2020 * Plus * 20,25 * Ja, Tonya


Ja, Tonya

(2017)
Plus - 20,25

Réžia: Craig Gillespie
Predloha: -
Scenár: Steven Rogers
Hudba : Peter Nashel
Hrajú: Margot Robbie, Sebastian Stan, Mckenna Grace, Allison Janney

Výbušná, konfliktná a impulzívna Tonya Hardingová (Margot Robbieová) mala od bežnej predstavy sladkej žmurkajúcej bábiky a princezničky tancujúcej na ľade veľmi ďaleko. Vztýčený prostredník namiesto úklonu, cigareta namiesto iontového nápoja, vycerené zuby namiesto ľúbezného úsmevu. Pripomínala väčšmi zviera než krásku. I napriek tomu sa z úplnej ničoty zabudnutého amerického malomesta vypracovala na krasokorčuliarsku šampiónku, ako prvá Američanka skočila trojitého Axela a dokázala divákov i športových komentátorov priviesť do extázy. Za chrbtom však mala šialenú a drsnú matku, ktorá bola živým katalógom všetkých možných psychických diagnóz, neuróz, psychóz a rozmanitých porúch osobnosti. Živelnosť a nespútanosť dievčaťa z dediny nakoniec zvíťazili nad športom aj žiarivými flitrami. Tonya Hardingová sa zapísala do histórie vďaka brutálnemu útoku na svoju olympijskú súperku Nancy Kerriganovú (Caitlin Carverová). Organizovala ho sama, vedela o ňom, alebo sa stala len obeťou následnej štvanice? Útok bol nedomyslený, babrácky zrealizovaný a stal sa obrovskou senzáciou. Spôsobil jeden z najväčších škandálov športovej histórie a ukončil Hardingovej kariéru, pričom nasledoval už len pád na samotné dno.

Margot Robbie in I, Tonya (2017)


"... Jeden z nejlepších sportovních filmů (všech dob). Kdo pamatuje krasobruslení z 90. let, bude ve svém živlu. Margot Robbie je neskutečná. ... " NinadeL na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Filmbox * 20,00 * komédia BLÁZNIVÁ STRELA
Film+ * 22,00 * thriller VRANA
HBO3 * 23,30 * dráma ONA
HBO2 * 23,45 * thriller DOKONALÝ TRIK
Krásny večer!


pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat