Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

1.1.2013 * Doma * 21,25 * hudobný - SLÁVA

"... Původně jsem chtěla napsat, že miluju jen několik scén z tohoto velmi jednoduchého příběhu. Ale to je velký omyl. Miluju celý film a těch několik scén je prostě taková třešínka na dortu, který vůbec není přeplácaný nebo dokonce přeslazený. Hudba a taneční čísla jsou přesně ty ingredience na kterých tenhle film stojí.Neřešila jsem, jestli herci vypadají na šestnáct nebo jestli vypadají, tak jak vypadají. Nechala jsem se unést. ..." blackrain na ČSFD

Sedm hodin výuky a oběd. Taková je nabídka newyorské Střední školy muzických umění. Hvězdná kariéra? Ta je zase hlavním cílem mladých hudebníků, herců, tanečníků a snílků po celou dobu jejich působení na škole. Vidina slávy je hnacím motorem, tříbí talenty, konfrontuje iluze s realitou, provází hledání lásky i smyslu života. Film, který byl nominován na šest cen Filmové akademie, získal Oskary za dynamickou hudbu a titulní melodii. (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/7117-slava/

Žádné komentáře:

Okomentovat