Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

26.6.2013 * Markíza * 20,20 * dráma - SPLNENÝ SEN

"... Polozte si kazdy jednu otazku. Byt na mieste Leigh Anne Tuohy, urobili by ste to iste? Prichylili by ste neznameho mrznuteho velkeho cierneho chlapca vo svojom dome? Leigh Anne ano a za to si jej pribeh a Michaelov pribeh zasluzi 5 hviezd. A nielen za to. Za vyborny Sandrin herecky vykon, za styl, akym bol film ponaty, aj ked sa vam na jeho konci bude lepit vsetko, co vas len napadne, budete vediet, ze to za to stalo a zaverecne fotografie a kratka pasaz z draftu vas v tom len utvrdia, ze ste boli svedkami vynimocneho pribehu. ..." larelay na ČSFD

Skutočný príbeh o chudobnom, vzrastovo priveľkom, nevzdelanom a mladom afro-americkom chlapcovi bez domova a bez rodiny, Michaelovi Oherovi, ktorého prichýli rodina Touhyovcov. Táto zámožná a milujúca rodina, v popredí s obetavou matkou bez predsudkov, Leigh Anne Touhy (Sandra Bullock), mu pomôže prekonať strasti jeho neľahkého života a naplniť jeho potenciál výborného hráča amerického futbalu...(larelay) 

Žádné komentáře:

Okomentovat