Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

22.2.2015 - MARKÍZA - 22,45 - TEMNÝ RYTIER


TEMNÝ RYTIER
(2008)
MARKÍZA - 22,45


RÉŽIA: Christopher Nolan
PREDLOHA: Bob Kane, Bill Finger
SCENÁR: Jonathan Nolan, Christopher Nolan
HUDBA: Hans Zimmer, James Newton Howard
HRAJÚ: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Morgan Freeman, Cillian Murphy, Eric Roberts

V pokračovaní úspešného hitu Batman začína opäť spojili svoje sily výnimočný režisér Christopher Nolan a skvelý herec Christian Bale, ktorý sa vracia ako Batman/Bruce Wayne. V Temnom rytierovi Batman zvyšuje stávku v boji so zločinom. S pomocou poručíka Jima Gordona a štátneho žalobcu Harveyho Denta sa snaží zničiť posledné kriminálne živly v uliciach mesta. Toto spojenectvo spočiatku funguje efektívne, ale čoskoro všetci zistia, že to bola iba pasca a oni sa stali obeťami nevypočítateľného zločinca, ktorého všetci obyvatelia Gothamu poznajú ako Jokera. K hereckým esám z filmu Batman začína (Christian Bale, Gary Oldman, Michael Caine, Morgan Freeman) pribudli Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal a vynikajúci Heath Ledger vo svojej poslednej roli šialeného klauna Jokera.

"...Láska, pomsta, šílenství, anarchie, chaos a jedna stylová motorka. Brilantní....." Cival na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

DAJTO * 20,15 * komédia CESTA DO AMERIKY
NOVA * 20,20 * komédia MAREČKU, PODEJTE MI PERO!
UNIVERSAL * 21,00 * fantasy MÚMIA
FILM EUROPE * 22,00 * dráma LEPŠÍ SVET
NOVA * 22,50 * thriller SPRISAHANIE
FILMBOX HD * 22,50 * thriller PARFUM: PRÍBEH VRAHA

a konečne zistíte, na čo máte vo svojom televíznom programovom rastri TV DOMA :) ... o 01,00 začína LIVE prenos z udeľovania prestížnych filmových cien OSCAR. Najprv prebehne tzv. Červený koberec (nástup hviezd a hviezdičiek a prezentácia viac či menej (ne)podarených rób, hlavne tých hercov a herečiek, o ktorých sa až tak veľa nepíše. Moderovať bude Roman Juraško (Teleráno - úprimne... spolu s Lenkou Šóošovou najafektovanejšia dvojica na TV obrazovke), pomáhať mu bude jeho "kolega" z rannej relácie Boris Pršo a kritizovať oblečenie a vizáž bude Danica Raychev ... Takže nebyť týchto "pojašencov", mohla by to byť skvelá "podívaná" (s nostalgiou spomínam na priame prenosy z Oscarov na HBO a skvelý preklad českých tlmočníkov)
  

Žádné komentáře:

Okomentovat