Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

7.7.2015 * NOVA * 20,20 * DOBYVATELIA STRATENEJ ARCHY


DOBYVATELIA STRATENEJ ARCHY

(1981)
NOVA - 20,20


RÉŽIA: Steven Spielberg
PREDLOHA: -
SCENÁR: Lawrence Kasdan
HUDBAJohn Williams
HRAJÚ: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman, Ronald Lacey, John Rhys-Davies, Alfred Molina


Rok 1936, Amazon / Tibet / Egypt. LegendárnI filmoví tvorcovia, Steven Spielberg a George Lucas spojili svoje talenty a vytvorili Indiana Jonesa, archeológa šikovne sa oháňajúceho sa bičom. Indy (Harrison Ford) je poverený vládou Spojených štátov, aby našiel Archu zmluvy so zvláštnou mystickou silou, ktorú chcú získať pre svoje nekalé ciele nacisti. Indy uzatvára spojenectvo s Marion Ravenwood a táto dvojica spolu prežíva jedno strhujúce dobrodružstvo za druhým. Indiana Jones sa rýchlo stal jedným z najpopulárnejších filmových hrdinov. A tak, či už vidíte Dobyvateľov stratenej archy prvýkrát alebo po stoprvý raz, prežívate vzrušujúce dobrodružstvo s nimi. Je to jedno z najlepších filmových dobrodružstiev všetkých čias!

"...Keby ste mi pichali rozpálenú vývrtku do oka, šteklili na pávím pierkom v podpazuší a jeden po druhom by ste mi odlupovali nechty na nohe, neodvolal by som to, čo teraz poviem: Dobyvatelia stratenej archy sú najlepším dobrodružným filmom všetkých čias! Bez debaty. 
...." Melies na www.csfd.cz





Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CS FILM * 20,00 * dráma DIVÁ BÁRA
KINO BARRANDOV * 20,15 * dráma SMRTIACI BUMERANG
PRIMA * 20,15 * komédia ECCE HOMO HOMOLKA
CINEMAX * 21,30 dráma KRÁĽOVNÁ ALŽBETA
AMC * 21,00 * scifi 1984
ČT2 * 21,20 * dráma FRIDA


Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat