Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

12.7.2016 * AMC * 22,00 * BYT


BYT

(1960)
AMC - 22,00


RÉŽIA: Billy Wilder
PREDLOHA: -
SCENÁR: Billy Wilder, I.A.L. Diamond
HUDBA : Adolph Deutsch
HRAJÚ: Jack Lemmon, Shirley MacLaine, Fred MacMurray, Ray Walston


C. C. Baxter (Jack Lemmon) je úradníkom veľkej poisťovne. Pred časom nedokázal odmietnuť žiadosť jedného svojho kolegu o zapožičanie bytu a to bola veľká chyba. Prišli totiž ďalší kolegovia a Baxterovi bolo zaťažko, keď už vyhovel jednému, ich žiadosti odmietať. Situácia došla tak ďaleko, že kolegovia si sem vodia podľa rozpisu v kalendári napríklad len na hodinu na dve svoje milenky, a Baxter, ktorý medzitým mrzne v parku, získava u susedov, ku ktorým dolieha z jeho bytu hluk, povesť veľkého zhýralca. Treba povedať, že za svoje služby je Baxter odmeňovaný, a postupuje rýchlo v kariérnom rebríčku. Jedného dňa sa na neho so žiadosťou o zapožičanie bytu obráti aj sám riaditeľ poisťovne. Baxter mu vyhovie, ale potom zistí, že šéfovou milenkou je slečna Kubeliková (Shirley McLane), do ktorej je už dlho zamilovaný. A vtedy sa rozhodne s doterajšou praxou skoncovať, a to bez ohľadov na následky.

"... Tak tenhle černobílý klenot by si měl pustit povinně každý milovník romantické komedie. Takhle mistrovsky se tenhle žánr dělal v půlce minulého století ! ... " golfista na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

HBO2 * 21,30 * fantasy HOBIT: BITKA PIATICH ARMÁD
PRIMA MAX* 22,25 * akčný KOMANDO
HBO * 23,15 * akčný SMRTONOSNÁ PASCA 4.0
ČT2 * 23,45 * thriller SHERLOCK: PRÍZRAČNÁ NEVESTA

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat