Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

26.7.2016 * PRIMA * 20,15 * INŠPEKTOR SA VRACIA


INŠPEKTOR SA VRACIA

(2015)
PRIMA - 20,15


RÉŽIA: Aisling Walsh
PREDLOHA: J.B. Priestley
SCENÁR: Helen Edmundson
HUDBA : Ondřej Soukup, Jaroslav Uhlíř
HRAJÚ: David Thewlis, Miranda Richardson, Ken Stott, Chloe Pirrie, Kyle Soller


Píše sa rok 1912 a britská ekonomika je na vzostupe. Bohatý majiteľ továrne so súknom, pán Birling (Ken Stott), poriada slávnostnú večeru na počesť zasnúbenia svojej dcéry Sheily (Chloe Pirrie) so synom jeho odvekého rivala v podnikaní, mladým šľachticom Geraldom Croftom (Kyle Soller). Birling má veľké ambície stať sa členom vyššej šľachty a svadbu svojej dcéry vníma ako dôležitý politický krok vo svojom budúcom podnikaní. Avšak túto nádhernú a radostnú chvíľu preruší nečakaná návšteva nového inšpektora Goolea (David Thewlis), ktorý na sídlo Birlingovcov prišiel vyšetrovať tajomnú samovraždu mladej, peknej a sebavedomej slečny Evy Smith (Sophie Rundle), zamestnankyne bohatého továrnika.

"... Pane-JO. Jednoduchá a precizní detektivka, která vlastně není detektivkou, ale něčím mnohem větším. Potěšil i slušný soundtrack a skvělé herecké výkony. ... " joehot na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

DAJTO * 20,15 * akčný RÝCHLO A ZBESILO
JOJ * 20,35 * komédia ČERNÍ BARONI
FILMBOX PLUS * 21,00 * thriller PREPADOVKA
CS FILM * 22,00 * dráma REQUIEM PRO PANENKU
AMC * 22,00 * komédia NEBOŽTÍCI ŽIČIA LÁSKE

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat