Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

22.6.2018 * Dajto * 22,15 * Voľný pád


Voľný pád

(1993)
Dajto - 20,15


Réžia: Joel Schumacher
Predloha: -
Scenár: Ebbe Roe Smith
Hudba : James Newton Howard
Hrajú: Michael Douglas, Robert Duvall, Barbara Hershey, Tuesday Weld


Je ďalší slnečný letný deň a na cestách v Los Angeles sa tvoria zápchy. V jednej z nich uviazol aj William Foster (Michael Douglas). Potom, sa kolóna áut načisto zastaví, to už nevydrží a len s kufríkom opúšťa svoje auto a vydáva sa po svojich preč. Chystá sa navštíviť svoju dcéru, ktorá má práve narodeniny. Problém je, že po rozvode má pre svoju výbušnú povahu zákaz priblížiť sa k dcére i bývalej manželke (Barbara Hershey). Cestou navyše naráža na krutú realitu súčasného sveta, s ktorou sa nedokáže stotožniť a tak na svojej spočiatku pokojnej ceste zanecháva čoraz viac skazy a obetí. Po jeho stopách sa vydáva detektív Prendergast (Robert Duvall), ktorý svoju policajnú kariéru presedel v kancelárii a dnes má tesne pred odchodom do dôchodku.



... Konečně si nepřipadám jako takovej magor, když mám chuť v zácpě vyskočit z auta a rozbít někomu pořádně hubu... ..." Tom Hardy na www.csfd.cz
Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CS film * 20,00 * komédia DOBRÝ VOJÁK ŠVEJK
Prima * 20,15 * akčný QUANTUM OF SOLACE
Prima Cool * 20,15 * animovaný KUNG FU PANDA
Filmbox Premium * 21,00 * dráma WRESTLER
Markíza * 22,35 * akčný EXPENDABLES: NEZNIČITEĽNÍ 2

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat