Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

7.6.2018 * Nova Cinema * 21,55 * 25. hodina


25. hodina

(2002)
Nova Cinema - 21,55


Réžia: Spike Lee
Predloha: David Benioff
Scenár: David Benioff
Hudba : Terence Blanchard
Hrajú: Edward Norton, Philip Seymour Hoffman, Barry Pepper, Rosario Dawson

Slobodný život Montyho Brogana (Edward Norton) sa rýchlo chýli ku koncu - za 24 hodín si začne odpykávať sedemročný trest vo väzení. Niekdajší kráľ Manhattanu dá čoskoro zbohom spôsobu života, na ktorý si zvykol - životnému štýlu, ktorý mu otvoril dvere najluxusnejších newyorských klubov, ale tiež ho odcudzil od jeho najbližších. Počas posledného dňa na slobode sa Marty pokúsi znovu spojiť so svojím otcom (Brian Cox), ktorý na neho nikdy nezanevrel, a zíde sa s dvoma najlepšími priateľmi zo starých čias, Jacobom (Philip Seymour Hoffman) a Slaughterym (Barry Pepper). V hre je tiež jeho priateľka Naturelle (Rosario Dawson), ktorá mohla (ale nemusela) byť človekom, vďaka ktorého informácii sa o Montyho začala zaujímať polícia. Monty si nie je ničím príliš istý, ale s rýchlo ubúdajúcim časom je potrebné urobiť niekoľko dôležitých rozhodnutí.

Edward Norton in 25th Hour (2002)


"... Ohromný a fascinující filmový zážitek. Spike Lee natočil nevšední drama skvěle vystihující nejen současný New York, ale celou společnost. Dialogy jsou brilantně přesné, herecké výkony bezchybné a můj obdiv Spikea neskonalý.   ..." Cival na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Cinemax * 20.00 * komédia LEPŠIE TO UŽ NEBUDE
Prima MAX * 21,45 * akčný MAGNUM FORCE
HBO * 22,15 * dokument SPIELBERG

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Dvacátá pátá hodina od: David Benioff

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOK

Žádné komentáře:

Okomentovat