Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

28.6.2018 * ČT1 * 20,55 * Smrť na Níle

ČT1 - 20,55


Réžia: John Guillermin
Predloha: Agatha Christie
Scenár: Anthony Shaffer
Hudba : Nino Rota
Hrajú: Peter Ustinov, Jane Birkin, Lois Chiles, Bette Davis, Mia Farrow


Jedna loď, niekoľko vrážd, mŕtvola, niekoľko podozrivých a jeden geniálny detektív. Hercule Poirot chce prežiť príjemnú dovolenku na luxusnej lodi Karnak, ktorá sa plaví po Níle. Pokojný výlet sa však zmení v drámu, keď niekto zavraždí bohatú Linnet Ridgeway-Doylovú. Páchateľom môže byť len niektorý z cestujúcich! Ale kto? Manžel Simon a jeho bývalá milenka Jacqueline De Bellefortová sú s najväčšou pravdepodobnosťou mimo podozrenia. Je vrahom nepríjemná stará dáma Marie Van Schuylerová, ktorá ukradla Linnetine šperky? Alebo večne opitá spisovateľka škandalóznych kníh Salom Otterbourneová, s ktorou sa Linnet súdila? Či doktor Ludwig Bessner, ktorému sa Linnet vyhrážala odobraním licencie? Ani ďalší cestujúci nemajú čisté svedomie. Hercule Poirot a jeho sivé mozgové bunky musia pracovať na plné obrátky, aby pravda vyšla najavo. A keď mu chýba kapitán Hastings, v úlohe Watsona musí obstáť plukovník Johnny Race.



"... Co dokázali Aghata a filmaři ve vlaku, povedlo se jim i na lodi. Přehlídka podezřelých, mrazivé napětí, paranoia a vskutku nečekané rozuzlení. No prostě klasika!!! ..." Tosim na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

HBO * 20,00 * dráma FARBA CITOV
AMC * 20,15 * scifi VŠEMOCNÝ
Plus * 20,35 * scifi X-MEN: BUDÚCA MINULOSŤ
ČT2 * 22,05 * komédia FAUNOVO VELMI POZDNÍ ODPOLEDNE
HBO3 * 23,05 * scifi STRÁŽCOVIA GALAXIE 2
ČT1 * 23,10 * komédia MUŽ Z HONG KONGU

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat