Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

8.6.2018 * Jednotka * 22,45 * Kill Bill 1


Kill Bill 1

(2003)
Jednotka - 22,45


Réžia: Quentin Tarantino
Predloha: -
Scenár: Quentin Tarantino
Hudba : -
Hrajú: Uma Thurman, Lucy Liu, Vivica A. Fox, Daryl Hannah, David Carradine

Bývalá členka špičkového zabijackého komanda (Uma Thurman) sa rozhodne navždy skončiť s minulosťou a vydať sa. Jej svadobný deň sa však zmení na krvavé jatky v okamihu, keď na ňu zaútočí jej bývalý šéf Bill (David Carradine) a zabije ju. Mladá žena však nezomrela, aj keď si to všetci myslia: šťastnou náhodou vražedný útok prežila, ale upadla do kómy. Po piatich mučivo dlhých rokoch sa vracia z temného priedomia smrti s jedinou myšlienkou: pomstiť sa všetkým, ktorí jej ublížili, bez ohľadu na to, čo ich k tomu viedlo. Ku všetkému odhodlaná hrdinka, ktorá si hovorí Nevesta, však ešte len musí zistiť, kto je proti nej - a tiež to, či neexistuje niekto, kto by mohol stáť na jej strane ... Chladnokrvná pomsta, mrazivá nenávisť a spomienky na zradenú lásku vedú elitnú vrahyňu po ceste krvi, z ktorej - možno - niet návratu.



"...Tarantino řádí a servíruje nám pořádnou akční pařbu při které tečou proudem hektolitry krve. Film má přesný Tarantinův styl a spolu s Pulp Fiction jde u mě o režisérovi nejlepší filmové počiny ..." Arx na www.csfd.cz


Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Prima MAX * 20,00 * krimi SICÍLSKY KLAN
Nova Cinema * 20,00 * animovaný ALADIN
Nova * 20,20 * komédia DĚDICTVÍ
Cinemax2 * 20,30 * vojnový POD PIESKOM
Dvojka * 21,55 * komédia KURZ NEGATÍVNEHO MYSLENIA
CS film * 22,00 * komédia U POKLADNY STÁL
HBO2 * 23,25 * dokument SPIELBERG

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIP

Žádné komentáře:

Okomentovat