Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.8.2011 * HBO * 20,00 * dráma - SECRETARIAT

"... Krásna ,silná a dramatická dejová línia je tak dobre zrežírovaná, že dĺžka filmu my ani omylom neprekážala. Rok 2010 Disneymu naozaj vyšiel, či už v animovanom žánri (Tangled), sci-fi žánri (Tron: Legacy) alebo aj Športovo-Dramatickom žánri Secretariat,ktorý urobil na mňa najväčší dojem. ..." Dever na ČSFD


Disney přináší úžasný pravdivý příběh plný naděje, lásky a odvahy. Diane Lane a John Malkovich společně se svými kolegy rozehrávají brilantní příběh od producentů filmů jako jsou Zázrak, Nepřemožitelný a Hráč.Za každým úspěchem stojí nesplnitelný sen. Staňte se svědky velkolepé cesty neuvěřitelného koně, jménem Secretariat, a dojemného příběhu jeho neobvyklé majitelky, ženy v domácnosti, která vsadila všechno na to, že se její kůň stane šampiónem.Obsahuje dosud nezveřejněný bonusový materiál, takže disk s filmem Secretariat nabízí několikahodinovou napínavou podívanou a zábavu pro celou rodinu. (oficiální text distributora)






Žádné komentáře:

Okomentovat