Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

30.8.2011 * Barrandov * 21,55 * thriller * MODRÝ ZAMAT

"... Nádherné, promyšlené a zvrhlé. Blů Vél-vét tak tato píseň už mně z mysli asi nezmizí. Navíc tenhle Lynchův kousek patří mezi ty pochopitelnější, čehož si já nebystrý jedinec cením. Kamera nám vytváří skvělou atmosféru , která přetrvá i po skončení filmu. ... Enspigl na CSFD

Pátrání po zločinu zavedlo detektiva do světa erotiky a záhad spojených se zpěvačkou nočního klubu Isabelou Rossellini a drogově závislého násilníka Dennise Hoppera. Mladík Jeffrey Beaumont najde na louce nedaleko svého bydliště uříznuté lidské ucho a rozhodne se jít nález oznámit na policii detektivu Williamsovi. Zároveň se spřátelí s jeho dcerou Sandy a rozhodnou se pátrat na vlastní pěst. Brzy zjistí, že do celého případu je zapletena místní barová zpěvačka Dorothy Vallensová, které nebezpečný psychopat Frank Booth unesl manžela a malého syna aby ji mohl vydírat a zmocnit se celé její osobnosti. Jeffrey se rozhodne záhadné smutné ženě pomoct, ale všechno se ještě víc zkomplikuje, když se do sebe zamilují. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat