Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.8.2011 * STV2 * 21,50 * thriller - PONDELOK

"... Muz se probudi po pitce v hotelu a vzpomina, co se mu vsechno prihodilo. Uz uvodni scenka s pohrbem stoji zato: v obradni sini zazvoni telefon a doktor pozustalym sdeli, ze mrtvola ma voperovany kardiostimulator, ktery ovsem v kremacce muze vybuchnout. On sam nema cas, takze je treba najit dobrovolnika, ktery mrtvolu rozrizne a precvakne cerveny drat kardiostimulatoru a tim ho vyradi z cinnosti. Chopi se toho samozrejme nas hrdina - oba draty jsou ale cervene... ... " Altmann na ČSFD

Muž sa po pitke prebudí v hoteli a spomína, čo všetko sa mu prihodilo. Za normálnych okolostí plachý a bojazlivý japonský úradník si len pomaly vybavuje jednotlivé situácie z predchádzajúceho dňa - návštevu pohrebu, stretnutie s priateľkou, ktoré sa skončilo fiaskom, alkohol v podniku, zoznámenie sa s členom yakuzy a jeho krásnou milenkou, brokovnica...Po tomto pondelku už nič nebude také ako predtým... (oficiální text distributora)




Žádné komentáře:

Okomentovat