Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

13.7.2013 * Prima Cool * 22,05 * komédia - ZÁSKOK

"... .........Coenovský inteligentní humor, brilantně odvedená práce. Určitě jeden z jejich nejlepších filmových kousků, na kterém nelze najít chybu. Dokonalý rytmus děje, scenář, symbolismus v detaliech, dialogy, střih, neopakovatelný zážitek........ ..." maxi6 na ČSFD

Čerstvý absolvent university Norville Barnes přijíždí do New Yorku hledat své štěstí v oblasti obchodu a financí. Ve stejnou dobu, kdy Norville získává místo v podatelně velké společnosti Hudsucker Industries, vrhá se její zakladatel Waring z okna 44. poschodí na chodník... Správní rada panikaří. Hudsuckerova smrt znamená, že jeho podíl na majetku firmy bude nabídnut široké veřejnosti. Pouze jeden člověk zůstává chladným - Sidney J. Mussburger. Má totiž plán - nasadit na místo prezidenta společnosti naprostého imbecila a změnit tak zájmy společnosti na zájmy členů správní rady. Ale kde najít takového troubu, který by vše bez otázek přijal? V tom přichází do místnosti Norville Barnes... (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat