Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

17.7.2013 * STV1 * 20,10 * dráma - FIGHTER

"... Skvělý boxerský drama s nejlepší a nejcivilnější uvěřitelně podanou rodinou linií, co jsem kdy viděl. Christian Bale je fakt pan herec a Mark Wahlberg byl taky přesnej. Největší poklona ale patří režisérovi, kterej parádně vystihl atmosféru toho maloměsta a netlačil na pilu ani v těch zápasech a přesto byli supr. Nejvíc mě vždycky dostávalo jak Christian Bale skákal z prvního patra do odpadků :) ..." Superpero na ČSFD

Hvězdně obsazené biografické drama The Fighter v hlavních rolích s Markem Wahlbergem a Christianem Balem vypráví skutečný příběh o nepravděpodobné cestě Mickyho Warda za boxerským titulem v kategorii velterovy váhy. V jeho rockyovské cestě jej vedl nevlastní bratr Dicky, bývalý šampión, který kdysi úspěšnou kariéru vyměnil za drogy a kriminální činnost. Touha porazit soupeře v ringu se mění i v boj za rodinu a vlastní hrdost. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat