Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

21.7.2013 * JOJ * 22,30 * thriller - NOC DLHÁ 30 DNÍ

"... Takhle vypadá dokonalý horror. Strašidelný, ale ne tak moc abych v kině vyletěl z kůže. Herecky vynikající, dát hlavní role naprosto netypickým hvězdám byla skvělá volba. Krvavý, ale ne žádná řezničina. Příběhově originální, obsahujíc fantastické zakončení. David Slade je mistrem oboru, tohle přesně ta žánrovka na kterou jsem čekal celý život! ..." arachneuss na ČSFD

Každý rok se město na severu Aljašky na měsíc ponoří do tmy. Letošní zima však přinese i smrt.. Místní obyvatelé nemůžou zastavit to, co přichází. Krvežízniví upíři se vydávají na šílenou žranici. Je to svět, o němž dosud jen snili. Jenom dva lidé stojí mezi hladovými vetřelci a těmi, kdo přežili první krvavý útok. Šerif Eben (Josh Hartnett) a jeho žena Stella (Melissa George) bojují, aby mohli zase spatřit denní světlo. Dokážou městečko zachránit nebo se setmí navždy?(oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat