Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

29.7.2013 * Nova Cinema * 22,00 * dráma - V REŤAZIACH

"... Vyhánění čerta Samuelem L. Jacksonem za rytmu božsky rozháraného blues. Neskutečná pochoutka. Ve všech aspektech, ve všech barvách, ve všech náladách. Živoucí. ..." Lavran na ČSFD

Podobně jako ve svém předešlém snímku Snaž se a jeď předkládá režisér Craig Brewer divákům netradiční příběh z amerického jihu. V malém městě ve státě Tennessee se na životní křižovatce potkají dva lidé z absolutně rozdílného prostředí. Ona, Rae, mladá bílá dívka složitě zvládající svoji sexualitu, a on, Lazarus, starý černošský bluesový kytarista, který dokáže najít dobro i v srdci ovládaném ďáblem. Aby však dokázal vyléčit Rae od všech jejích démonů, musí se Lazarus uchýlit až k extrémním metodám. Podobně jako ve svém předešlém snímku Snaž se a jeď Brewer dokázal i v tomto filmu přirozeně začlenit hudbu amerického jihu do příběhu plného napětí a nečekaných zvratů.(oficiální text distributora)



Žádné komentáře:

Okomentovat