Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

18.8.2013 * JOJ * 22,35 * thriller - KRÁĽOVSTVO

"... Alah je veľký a doprial mi vidieť tento film deň po strašnom útoku na Benazir Bhuttovú, takže to celé pre mňa získalo stopercentnú autenticitu. Napínavé po celý čas a záverečná polhodina je väčší adrenalín ako Bournova Moskva, fakt že hej. Berg je skvelý režisér a jedného dňa to pochopia aj ľudia ako Adrian ;-). ..." Cervenak na ČSFD

Režisér Pieter Berg (The Rundown, Friday Night Lights) se podle scénáře Michaela Manna (Heat, Ali, Miami Vice) a Matthewa M. Carnahana pustil do thrilleru odehrávajícího se na Středním východě. Tým vedený speciálním agentem FBI Ronaldem Fleurym (Jamie Foxx) má za úkol v Rijádu najít a zlikvidovat jednu z klíčových buňek džihádu, která má na svědomí nedávný útok na Američany pracující v Saudské Arábii. Musí se potýkat nejen se svým nelehkým úkolem, ale i s místními zákonodárnými jednotkami, jež nejsou takovým přínosem jak se zprvu zdálo. Fleury a jeho tým postupně odkrývají pravdu týkající se skutečné příčiny útoku a ta je mnohem horší, než si vůbec mohli představit. Vhání je do konfliktu, který je téměř určitě bude stát život. (3DD!3)

Žádné komentáře:

Okomentovat