Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

23.8.2013 * Universal Channel * 21,20 * komédia - SIMONE


"... Al Pacino coby novodobý doktor Frankenstein vytvořil člověka. Stvořil počítačovou hvězdu, Simone, a udělal totální blbce z celýho národa, který sežerou i to, když někdo řekne, že by se ze škol měly udělat střelnice. A kdyby Viktor nasral na dámský kalhotky a hodil to mezi lidi a řekl, že to patří Simone, lidi by se pozabíjeli, aby doslovně sežrali i to. Bravo Viktore Taransky, bravo Ale, bravo Andrew Niccole. Simone sice není možná Pacinův nejzásadnější film, ale je to skvělej film na pobavení se a na oddych a taky trochu na zamyšlení. ..." liquido 26 na ČSFD

Viktor Taransky je režisér, scenárista a producent, kterého v poslední době pronásleduje pořádná smůla. Jeho poslední film byl propadák, teď mu utekla hvězda jeho nového filmu, rozmazlená Nicola. Viktor rozmary herců nesnáší, proto by se bez ní klidně obešel, jenže studio se obává pomsty herečky, a tak raději zruší smlouvu jemu. Zatímco si Viktor vyklízí kancelář, nabízí mu neznámý muž možnost využít "umělé herce". Zničený režisér mu nevěnuje velkou pozornost. Po několika měsících je mu doručen od neznámého balíček s harddiskem a speciálním programem, v němž počítačem simulovaní herci vypadají jako skuteční. Viktor si vybere simulaci číslo jedna, étericky krásnou Simone, kterou obsadí do hlavní role a natočí s ní film za své peníze. A pak se stane něco nečekaného, z jeho nového snímku je obrovský divácký hit a z neznámé herečky superhvězda... (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat