Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

29.8.2013 * Prima Cool * 21,50 * thriller - ARMAGEDDON

"... Michael Bay si poprvé výrazněji pohrává s americkým vlastenectvím dohnaném až do krajních mezí. Ti, co dovedou číst mezi řádky, chápou, že si z něj ve skutečnosti dělá legraci. Každopádně pro někoho nesnesitelné, pro jiné velmi zábavné. Rozhodně je Armageddon opět skvělou akční jízdou, jak jí máme u Baye rádi. Potvrzuje, že je nejtalentovanějším akčním režisérem, jeho styl je zkrátka nezaměnitelný..." KevSpa na ČSFD

Za osmnáct dní Země přestane existovat, protože se srazí s asteroidem velikosti Texasu. Je bezpodmínečně nutné, co nejdříve přistát na asteroidu, hluboko pod jeho povrch zavrtat silné jaderné nálože, odpálit je a pak se jen modlit, aby to celé pomohlo. Záchrana světa tímto brizantním způsobem je práce jako stvořená pro partu drsných naftařů v čele s Harrym S. Stamperem (Bruce Willis), který zachází s vrtnou plošinou a výbušninami jako neurochirurg s jemným laserovým skalpelem. Astronautický výcvik NASA je rychlý a za pár dní jsou dva raketoplány s jadernými náložemi a samorostlými spasiteli světa na palubě připraveny ke startu. Zvládne Bruce Willis a jeho muži sebevražedně riskantní akci?(oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat