Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

11.3.2016 * ČT2 * 21,50 * ZBOHOM, BABY


ZBOHOM, BABY

(2007)
ČT2 - 21,50

RÉŽIA: Ben Affleck
PREDLOHA: Dennis Lehane
SCENÁR: Ben Affleck, Aaron Stockard
HUDBA : Harry Gregson-Williams
HRAJÚ: Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris, John Ashton

Ben Affleck sa nám predstavil ako úspešný herec (Pearl Harbor), scénarista (Good Will Hunting - získal Oscara) a producent. Tentokrát zadaptuje knihu Dennisa Lehana (Gone, Baby, Gone). Okrem scénara a produkcie si zasadne aj na režisérsku stoličku a zrežíruje svoj prvý celovečerný film. Príbeh sa odohráva v Dorchestri, jednej z najnebezpečnejších štvrtí Bostonu, plnej zkrachovaných rodín, feťákov, stroskotancov, zlomených srdcí a nenaplnených snov. Po prosbe tety strateného štvorročného dievčatka sa dvojica mladých súkromných detektívov púšťa do vyšetrovania. Patrick Kenzie (Casey Affleck) a Angie Gennaro (Michelle Monaghan) zisťujú, že nájdenie dievčatka môže byť pre nich ťažkou skúškou. Riskujú svoju povesť, zdravie, priateľstvá, ale aj vlastné životy.


"... Tenhle film mě doslova posadil na prdel. Čím? Konečnou pointou a největším morálním dilema za poslední dobu ... " Jeremy.jk na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

NOVA CINEMA * 20,00 * fantasy PÁN PRSTEŇOV: DVE VEŽE
CS FILM * 20,10 * komédia ČERNÍ BARONI
PRIMA * 21,35 * thriller TRANZ
ČT ART * 22,20 * komédia ROZMARNÉ LÉTO

KNIŽNÉ PREDLOHY K DNEŠNEJ PONUKE


Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat