Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

28.3.2016 * DVOJKA * 20,10 * POMÁDA


POMÁDA

(1978)
DVOJKA - 20,10

RÉŽIA: Randal Kleiser
PREDLOHA: -
SCENÁR: Bronte Woodard, Allan Carr
HUDBA : Jim Jacobs
HRAJÚ: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway

John Travolta a Olivia Newton-John v hlavných úlohách slávneho amerického muzikálu. Americký muzikál Pomáda z roku 1978 patril v čase svojho uvedenia k najnavštevovanejším filmom vo všetkých krajinách. Vznikol podľa úspešnej javiskovej predlohy Jima Jacobsa a Warrena Caseyho. Dej nás zavedie do strednej školy Rydell v päťdesiatych rokoch. Danny Zucco, žiak posledného ročníka, sa po prázdninách opäť stretáva so svojimi kamarátmi. Ohromí ich líčením svojho milostného dobrodružstva pri mori. Medzi dievčatami sa objavuje nová žiačka Sandy. Aj ona sa pochváli svojim prázdninovým stretnutím s fantastickým chlapcom, s ktorým prežila krásny milostný príbeh. Keď sa "letní milenci" náhle stretnú na Rydelle tvárou v tvár, takmer stratia dych. Lenže láska v novom prostredí školy a hŕba kamarátov má úplne iné pravidlá než na osamelej morskej pláži. V hlavnej úlohe spieva, hrá a tancuje populárna dvojica John Travolta a Olivia Newton-Johnová, ktorí sa týmto filmom stali idolmi mladej generácie.



"... Absolutně nejlepší a nejstylovější muzikál všech dob. Pokaždé si zazpívám i zatančím. ..." peterson17 na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CS FILM * 20,00 * komédia BÍLÁ PANÍ
FILM+ * 20,20 * scifi EXISTENZ
JEDNOTKA * 20,25 * dráma ZAMILOVANÝ SHAKESPEARE
WAU * 20,45 * dráma TITANIC
NOVA CINEMA * 21,55 * komédia ČARODEJNICE Z EASTWICKU
CS FILM * 22,00 * dráma MEDENÁ VEŽA
DVOJKA * 22,00 * dráma SMRŤ KRÁSNYCH SRNCOV
JEDNOTKA * 22,20 * dráma SÚMRAK DŇA
HBO2 * 22,50 * dráma HRIEŠNE NOCI
HBO * 23,35 * komédia BORAT
FILM+ * 00,00 * dráma PIANISTKA


Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat