Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

31.3.2016 * ČT ART * 20,20 * PRÍBEH GLENNA MILLERA


PRÍBEH GLENNA MILLERA

(1954)
ČT ART - 20,20

RÉŽIA: Anthony Mann
PREDLOHA: -
SCENÁR: Oscar Brodney
HUDBA : Henry Mancini
HRAJÚ: James Stewart, June Allyson, Harry Morgan, Charles Drake, George Tobias, Barton MacLane, Sig Ruman, Louis Armstrong

Nezabudnuteľný Glenn Miller a jeho kapela znovu rozoznievajú svoje nástroje v tejto nádhernej hudobnej biografii. Vynikajúci James Stewart a June Allyson hrajú hlavné úlohy vo vzrušujúcom príbehu legendárneho amerického kapelníka. Sprevádzajú nás životom Glenna Millera od jeho začiatkov neznámeho a chudobného hudobníka k bohatstvu a sláve na začiatku štyridsiatych rokov minulého storočia. Vo filme zaznie pôvodná Millerovho hudba v podaní Glenn Miller Orchestra a takých hudobných velikánov ako Louis Armstrong, Gene Krupa, Frances Langford a The Modernaires! Vynikajúce herecké obsadenie dopĺňajú také populárne tváre ako Henry Morgan (M*A*S*H), Charles Drake a George Tobias. Vďaka elegantnej réžii Anthonyho Manna znovu ožíva dynamický swing legendárneho Glenna Millera!



"... Millerova hudba nestárne, zbožňuji ji a James je jako vždy bez chybičky ..." evis na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

JOJ CINEMA * 20,15 * dráma BABEL
HBO2 * 21,05 * muzikál SWEENEY TODD
CINEMAX * 21,45 * dráma MANDARINKY
PRIMA COOL * 22,00 * akčný KOMANDO


Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat