Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

10.6.2016 * JOJ * 20,35 * JURSKÝ PARK


JURSKÝ PARK

(1993)
JOJ - 20,35

RÉŽIA: Steven Spielberg
PREDLOHA: Michael Crichton
SCENÁR: David Koepp, Michael Crichton
HUDBA : John Williams
HRAJÚ: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Richard Attenborough, Joseph Mazzello, Ariana Richards, Martin Ferrero, Samuel L. Jackson

Po fantastickom náleze milióny rokov starých D.N.A. sa pokúsi skupina ambicióznych vedcov vytvoriť prírodný park s žijúcimi prehistorickými zvieratami na vzdialenom ľudoprázdnom ostrove. Celý projekt podporuje milionár John Hammond (Richard Attenborough), ktorý tesne pred otvorením Jurského parku pre verejnosť pozve na jeho návštevu svoje dve vnúčatá, známeho paleontológa s jeho priateľkou a ďalších odborníkov. Priebeh ich pokojnej návštevy sa rýchlo zmení v nočnú moru po tom, čo jeden zo zamestnancov v nádeji na tučný zisk od konkurencie ukradne embryá dinosaurov. Aby ľahko unikol z parku, vypne bezpečnostné systémy a tým aj elektrinou napájaný plot uzavierajúcu celý Jurský park. Dinosaury sa dostávajú do voľnej prírody a súboj ľudí s druhohornými obludami začína.

"... Film, kvůli němuž jsem dětství strávil nad knihami o dinosaurech. ... " J*A*S*M na www.csfd.cz


Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

DAJTO * 20,15 * scifi KING KONG
JOJ CINEMA * 20,15 * akčný 96 HODÍN
AMC * 21,05 * scifi HVIEZDNA BRÁNA
NOVA CINEMA * 21,45 * dráma KOKAIN

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat