Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

8.6.2016 * DAJTO * 22,35 * SPRISAHANIE


SPRISAHANIE

(1997)
DAJTO - 22,35

RÉŽIA: Richard Donner
PREDLOHA: -
SCENÁR: Brian Helgeland
HUDBA : Carter Burwell
HRAJÚ: Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart, Cylk Cozart, Steve Kahan

Čo je skutočnosť a čo mystifikácia? To vie len on sám - newyorský taxikár Jerry Fletcher. Je to čudák, ktorý každému pasažierovi rozpráva o najrôznejších sprisahaniach, v ktorých pozadí stoja oni. Ide tým na nervy nielen ľuďom, ktorí ho vidia prvýkrát v živote, ale aj právničke Alice Suttonovej, ktorá pracuje na ministerstve spravodlivosti. Tá síce Jerryho dôkazy zhovievavo vypočuje, ale neverí mu rovnako ako nikto z okolia. Jerry, ktorý Alicu tajne miluje, vo svojom byte zachováva dokonalú konšpiráciu. Napriek tomu neunikne tajomnému doktorovi Jonasovi. Je chytený, ale podarí sa mu z uzavretých priestorov psychiatrickej kliniky utiecť a konečne Alicu presvedčí, že nie je blázon, ale obeť podivných doktorových pokusov s ľudskými mozgami. Oni sú veľmi nebezpeční protivníci a dvojica na úteku sa ocitá v ohrození života.

"... Podľa mňa jedna z najlepších psychoticko paranoidiných postáv vo filme a tým pádom aj hviezdny výkon Mela Gibsona ! ... " ripo na www.csfd.cz


Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CS FILM * 20,00 * komédia U POKLADNY STÁL...
CS FILM * 22,00 * scifi KRAKATIT
HBO * 23,10 * komédia BORAT
JOJ CINEMA * 23,20 * horor REC

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat