Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

7.6.2016 * ČT1 * 21,00 * POIROT - TRETIE DIEVČA


POIROT - TRETIE DIEVČA

(2008)
ČT1 - 21,00

RÉŽIA: Dan Reed
PREDLOHA: Agatha Christie
SCENÁR: Peter Flannery
HUDBA : Stephen McKeon
HRAJÚ: David Suchet, David Yelland, Zoë Wanamaker, Peter Bowles, Jemima Rooper

Od smrti svojej matky nie je Norma Restaricková v poriadku. Býva hysterická, melodramatická, niekoľkokrát musela vyhľadať psychiatrickú pomoc. Ostatne niet divu. Nájsť na svoje siedme narodeniny svoju matku mŕtvu, to by otriaslo aj oveľa silnejším jedincom. A Norma si navyše v sebe celý život nesie vedomie viny, lebo tej demonštratívnej samovražde Mary Restarickovej by sa dalo zabrániť, keby sa vtedy so svojou opatrovateľkou vrátili domov včas. Je to síce už takmer osemnásť rokov, zdá sa však, že jej stavy sa priebehom času ešte zhoršujú. Ani ona sama už si nie je svojím konaním istá. Bolo by však možné, že by nevedela, že vraždí? Poirot si to nemyslí. A je odhodlaný tu sympatickú mladú dámu zachrániť stoj čo stoj.

"... Výborný diel, mrazivá atmosféra, fantastická zápletka, veľké napätie, nečakané rozuzlenie. Typická ukážka geniality Agathy Christie, navyše výborne sfilmovaná s nenahraditeľným Davidom Suchetom. ... " Polnoch na www.csfd.cz


Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

NOVA CINEMA * 20,00 * scifi FREKVENCIA
KINO SVET * 20,20 * dokument DUCH DOBY - STÁLE VPRED
CS FILM * 22,00 * komédia PRSTÝNEK
NOVA CINEMA * 22,25 * dráma PRED ÚSVITOM
PRIMA MAX * 22,25 * dráma DRIVE

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat