Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

9.6.2016 * FILM+ * 22,30 * IDENTITA


IDENTITA

(2003)
FILM+ - 22,30

RÉŽIA: James Mangold
PREDLOHA: -
SCENÁR: Michael Cooney
HUDBA : Alan Silvestri
HRAJÚ: John Cusack, Alfred Molina, Amanda Peet, John Hawkes, Ray Liotta, Rebecca De Mornay

Čo ak bola každá voľba, ktorú v živote urobíme, vopred rozhodnutá? Čo ak neexistujú žiadne náhody a naše osudy boli už dávno predurčené? Uprostred ukrutnej búrky sa schádza desať ľudí, z ktorých si každý stráži svoje tajomstvo. Vodič limuzíny (John Cusack), televízna hviezda 80. rokov (Rebecca DeMornayová), policajt (Ray Liotta), ktorý preváža zabijaka (Jake Busey), prostitútka (Amanda Peetová), mladomanželia (Clea DuVallová a William Lee Scott) a rodina v kríze (John C. McGinley, Leila Kenzleová, Bret Loehr) nachádzajú útočisko v opustenom hoteli, ktorý prevádzkuje nervózny nočný správca (John Hawkes). Keď však začnú návštevníci jeden po druhom umierať, úľavu z nájdenia prístrešia rýchlo vystrieda strach. Všetci si vzápätí uvedomia, že ak chcú prežiť, musia odhaliť tajomstvo, ktoré ich spojilo.

"... Naprosto excelentní hra se žánrem s opravdu vymazlenou pointou, na které není nejlepší to, že je nečekaná, ale PROČ je nečekaná. Takhle se vysmát tomu, co divák věří, že vidí, aniž by si uvědomoval podstatu vyřčeného, to chtělo hodně odvahy. ... " Tom Hardy na www.csfd.cz


Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

JOJ CINEMA * 21,45 * akčný KICK-ASS
FILMBOX FAMILY * 22,30 * animovaný VRÁSKY
AMC * 23,00 * dráma KRUTOSŤ A LÁSKA
FILM EUROPE * 23,30 * dráma PRV NEŽ SA ROZVIDNIE

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat