Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

1.6.2016 * JEDNOTKA * 20,25 * NEPOHODLNÝ


NEPOHODLNÝ

(2005)
JEDNOTKA - 20,25

RÉŽIA: Fernando Meirelles
PREDLOHA: John le Carré
SCENÁR: Jeffrey Caine
HUDBA : Alberto Iglesias
HRAJÚ: Ralph Fiennes, Rachel Weisz, Hubert Koundé, Danny Huston

V odľahlej časti Severnej Kene je nájdená brutálne zavraždená aktivistka Tessa Quayle. Jej manžel Justin, člen Britského vysokého komisariátu v Nairobi, sa rozhodne vyšetriť smrť manželky na vlastnú päsť. Dôkazy ukazujú na zločin z vášne. Preto sa Quayle prenasledovaný výčitkami a povesťami o neverách svojej zosnulej ženy vydáva po stopách jej minulosti. Bude musieť riskovať vlastný život a prejsť tri kontinenty, aby odkryl pravdu. Vďaka prístupu k diplomatickým tajomstvám začne postupne odhaľovať sprisahanie, ktoré je oveľa rozsiahlejšie, než by si kedy dokázal predstaviť ... Nepohodlný bol natočený podľa románu bývalého príslušníka britskej spravodajskej služby, teraz svetoznámeho autora špionážnych bestsellerov, Johna le Carrého. Režisérom thrilleru je Fernando Meirelles, ktorý má na svojom konte nomináciu na Oscara (za réžiu filmu Mesto Bohov). Hlavné úlohy stvárnili Ralph Fiennes (nominant na Oscara za Anglického Pacienta a Schindlerov Zoznam) a stále obľúbenejšia herečka Rachel Weisz.

"... Tak tohle jsem fakt nečekal. Hodně drsný a burcující film. Konec mně dostal. Nebudu víc psát, nutno vidět. ... " davidek na www.csfd.cz




Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

DAJTO * 20,15 * thriller VÝKUPNÉ
PRIMA MAX * 20,15 * fantasy ALENKA V KRAJINE ZÁZRAKOV
CS FILM * 22,00 * dráma NADĚJE
PRIMA COOL * 23,45 * scifi TRON: DEDIČSTVO
HBO * 23,55 * komédia KISS KISS BANG BANG

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat