Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

1.1.2020 * ČT2 * 20,00 * Zem: Deň na zázračnej planéte

ČT2 - 20,00


Réžia: Peter Webber, Richard Dale, Lixin Fan
Predloha: -
Scenár: Frank Cottrell Boyce, Geling Yan, Richard Dale
Hudba : Alex Heffes
Hrajú: -


Jeden deň, jedna planéta, nekonečný zázrak. V produkcii BBC Earth vzniklo očakávané pokračovanie filmu Earth - Earth: One Amazing Day, ďalší obrazový i obsahový filmový skvost so špeciálnymi hrdinami: mláďatkom zebry - snažiacim sa prekonať rozvodnenú rieku, pandou – ktorá usmerňuje svojho hravého potomka, rodinou vorvaňov – vo svojej obľúbenej „zvislej" spacej podobe, leňochodov - túžiacich po láske a mnoho ďalších. Počas jediného dňa, budete putovať spolu so slnkom, od najvyšších hôr k tým najvzdialenejším ostrovom, z hĺbok exotickej džungle až do labyrintov veľkomiest. V každom kúte Zeme nájdete fascinujúcich obyvateľov, k dobrodružstvám ktorých sa vďaka revolučnej technológii dostaneme bližšie, než ste si dokázali predstaviť.


Earth: One Amazing Day (2017)

"... Fascinující záběry z naší planety, které mi znovu připoměly, na jak krásném místě žijeme a co všechno je možné.   ... " Blazis34 na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Film+ * 20,30 * komédia PRCI, PRCI, PRCIČKY
Cinemax2 * 20,30 * thriller FARGO
Filmbox * 21,50 * dráma OBCHOD NA KORZE
Film Europe * 22,00 * dráma LEVIATAN
ČT1 * 23,30 * komédia DUCHÁČEK TO ZAŘÍDÍ
Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat