Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

7.1.2020 * Plus * 22,35 * Steve Jobs


Steve Jobs

(2015)
Plus - 22,35


Réžia: Danny Boyle
Predloha: Walter Isaacson
Scenár: Aaron Sorkin
Hudba : Daniel Pemberton
Hrajú: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen, Katherine Waterston, Jeff Daniels

Film sa odohráva počas vyhrotených momentov pred zahájením kľúčových Jobsových prezentácii, ktoré menili dejiny, a to nie len počítačové. Prvý krát stretávame Jobsa v polovici 80-tych rokov, kedy na trh uviedol Macintosh. Od prvých minút utvrdzuje divákov v tom, že reči o jeho neznesiteľnosti neklamali. Je to monštrum, ktoré šikanuje svojich podriadených za nesplnenie nesplniteľných príkazov, ponižuje matku (Katherine Waterston) svojej dcéry, ktorej otcovstvo aj napriek súdnemu rozhodnutiu neuzná, do krvi sa háda so svojou pravou rukou Joannou Hoffmanovou (Kate Winslet), pokiaľ nedosiahne svoje. S ubiehajúcimi minútami sa však z jednorozmerného psychopata stáva osobnosť, ktorú budú diváci chápať, obdivovať, ale samozrejme takisto aj nenávidieť. Asi ako každú ľudskú bytosť, ktorá videla o kúsok ďalej, než všetci ostatní.
Michael Fassbender in Steve Jobs (2015)


"... Fantasticky napísaná, zrežírovaná, zostrihaná a hlavne zahraná divadelná hra. Má to skvelý drive a aj napriek tomu, že to je asi najukecanejší film čo som videl, som sa ani chvíľu nenudil a žral som to tvorcom aj s navijákom.   ..." pepo na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Prima MAX * 20,00 * dráma KRSTNÝ OTEC I.
AMC *  20,10 * western 3:10 VLAK DO YUMY
JOJ Cinema * 22,10 * dráma VLK Z WALL STREET 

Steve Jobs

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat