Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

8.1.2020 * Plus * 23,00 * Telefónna búdka

Plus - 23,00


Réžia: Joel Schumacher
Predloha: -
Scenár: Larry Cohen
Hudba : Harry Gregson-Williams
Hrajú: Colin Farrell, Kiefer Sutherland, Forest Whitaker, Radha Mitchell, Katie Holmes

Newyorský novinár a mediálny konzultant Stu Shepherd (Colin Farrell) je ťažký suverén. Cestou po Mannhattane dôležito oslňuje svojho asistenta znalosťou mediálne známych ľudí , ale aj svojou morálkou. Novinár by nikdy nemal klamať. Stu je so sebou spokojný, ako sa však ukáže, nie je to s jeho morálkou také úžasné. Každý deň pravidelne z telefónnej búdky na ulici telefonuje svojej potenciálnej milenke Pam (Katie Holmesová). Keď dotelefonuje, zrazu prístroj zazvoní. Stu zdvihne slúchadlo, a to je fatálna chyba. Jeho život sa v minúte zmení. Stane sa väzňom v malom priestore, väzňom šialenca, masového vraha, ostreľovača. Ten ho má na muške a neľútostne vydiera, pretože o jeho zdanlivo bezúhonnom živote vie všetko. Násilný incident v blízkosti búdky privedie na scénu políciu, ktorá sa zo všetkých síl snaží vyslobodiť Stua z telefónneho zajatia. Skutočne sa polapením podozrivého vražedná hra skončila?


"... Už dlouho mě žádný film takhle psychicky nezničil a nedojal zároveň. Jeden z nejlepších kousků, co jsem za hodně dlouhou dobu viděl.    ..." Douglas na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Nova Cinema * 20,00 * komédia SEXMISIA
Prima MAX * 23,15 * dráma KRSTNÝ OTEC
ČT2 * 23,20 * dráma HAMLET
Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat