Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

16.10.2011 * HBO * 20,00 * akčný - RED: VO VÝSLUŽBE A VEĽMI NEBEZPEČNÝ

"... Naprosto ukázková akční oddechovka plná humoru a legendárních herců/hereček. Bruce Willis opět dokázal, že nepatří do starého železa a pár let slušné kariéry má před sebou. Nejvíce se mi líbil LSD blázen John Malkovich, kterého stále považuju za jednoho z nejlepších herců na světě. Líbil se mi taky výkon zabijáka Helen Mirren, které sniperka docela slušela. Docela nezvyk když jsem pár dní před Red viděl snímek Královna. Špatně nezahrál ani důchodce Morgan Freeman a šmrnc všemu dodala krásná Mary Louise Parker. ..." iamek na ČSFD

Akční komedii RED natočil na motivy stejnojmenné komiksové mikrosérie Warrena Ellise a kreslíře Cully Hamnera režisér Robert Schwentke. Vypráví příběh penzionovaného agenta CIA Franka Mosese (Bruce Willis), který žije poklidně a idylicky na venkově. Až do té doby, kdy se jej nové vedení CIA rozhodne zlikvidovat. V tu chvíli nastává souboj na život a na smrt mezi špičkovým, ale zestárlým agentem, a celým zbytkem CIA. Název filmu je zkratkou označení Retired Extremely Dangerous (v důchodu, extrémně nebezpečný), a právě takovým se náš hrdina ukáže. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat