Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

25.10.2011 * STV1 * 20,55 * seriál - LUTHER

"... Chyba čekat, podobně jako já, dalšího vtipného asociála s geniálním mozkem, jako jsou Sherlock, či dr. House. John Luther je detektiv z masa a kostí, který práci obětoval svůj osobní život a ona se mu odměňuje peklem. Neděje se tak skrze vtipné bonmoty, ale naopak přes nepříliš vábné stoky londýnské společnosti, kde se mrtvými opravdu nešetří, přičemž se stíhá rozvíjet i hrdinův charakter, jehož byste do vzorové příručky mladého policisty rozhodně nezanesli. Idris Elba propůjčil své postavě onu zvláštní auru ne příliš sympatického a přesto respektovaného člověka, který vnitřní etiku zahodil už dávno, ale fandit mu nakonec budete. Po dvou řadách se uctivě ukláním. ..." Isherwood na ČSFD

Úspešný britský kriminálny seriál sleduje osud rozvádzajúceho sa Johna Luthera, brilantného londýnskeho detektíva, ktorý sa nebojí používať neortodoxné metódy. Súčasne bojuje so svojimi vlastnými démonmi, ktorý naznačujú že by mohol byť rovnako zvrátený ako zločinci, ktorých má dostať za mreže. (oficiální text distributora)


Žádné komentáře:

Okomentovat