Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

18.10.2011 * Prima COOL * 23,15 * horror - CHVENIE

"... Očividne najlepší diel z celej sérií, Kevin Bacon, Fred Ward a Michael Gross nám vynahradzujú celý zbytok filmu, po vtípky, až po akciu po ktorých vám budú behať mrazy po chrbte. Príšera, bola výborná, aj keď občas mi to pripomínalo obrovitého had, ktorý prehltne každého, kdo mu pôjde do cesty. Aj keď sa jedná o nízkorozpočtový horor, nevyzerá nato, a splnil všetky moje očakávania, scénka keď príšerka chodí pod zemou a žere ľudí na ktorých narazí je nezabudnuťelná 100 percent. ..." fcreading by ČSFD


Val a Earl jsou údržbáři v malém městečku se čtrnácti obyvateli. Když se konečně rozhodnou s touto prací skončit a odjet do většího města, tak cestou objeví mrtvého staříka vylezlého na sloup elektrického vedení. Odvezou jeho tělo zpátky do městečka a brzy objeví i další mrtvé spoluobčany, kteří umřeli podivnou smrtí. Brzy zjistí, že celé okolí terorizují obří podzemní červi a přeživší se rozhodnou podniknout nebezpečnou cestu do hor, kde na ně červi nemůžou. (jonyyy)


http://www.csfd.cz/film/9262-chveni/

Žádné komentáře:

Okomentovat