Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

18.6.2012 * Cinemax * 21,45 * dráma - ZABIL SOM SVOJU MATKU


"... " Que feriez - vous si je mourais aujourd'hui ?" čo by si robila, keby som dnes umrel ? " Je meurs demain " Umrela by som zajtra . Silný príbeh zo života každého, reálnosť diela vháňa slzy do očí, toľko talentu v 20 ročnom človeku som nikdy nevidela, napísať, zrežírovať a zahrať hlavnú úlohu v takej emocionálnej bombe..ešte stále som bez slov. ..." nathalee na ČSFD

Částečně autobiografický příběh o sedmnáctiletém homosexuálovi Dolanovi, který začne být posedlý svou matkou díky jejich bouřlivým vztahům v době, kdy objevuje tajemství dospělosti a potýká se s prvními vážnými nástrahami života.
Hubert Minel nemá rád svou matku. Sedmnáctiletý mladík jí domýšlivě opovrhuje a vidí jen nevkusné svetry, kýčovité dekorace a drobky uvízlé v koutku jejích úst, když žvýká. Kromě těchto iritujících přízemních maličkostí se však na jejich vztahu podepsala také výchova plná manipulace a zneužívání pocitu viny. Hubert, zmatený a rozervaný milujícím a zároveň nenávistným vztahem, který ho každý den víc a víc užírá, se prodírá mystériem dospívání obyčejně a typicky. Objevuje krásy umění, zkouší zakázané, otevírá se přátelům, sexu a společenskému vyloučení. (oficiální text distributora)



Žádné komentáře:

Okomentovat