Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

30.6.2012 * ČT1 * 21,35 * dráma - KRÁĽOVNÁ


"... Příběh britské královské rodiny, který zasáhl celý svět. Stephen FREARS vytvořil pozoruhodné dílo, které mapuje jeden týden na zámku královské rodiny, jejího chování a postoje při příležitosti rodinné tragédie - úmrtí princezny Diany. Herečka Helen MIRREN ztvárnila chování a roli královny Alžběty tak dokonale, že jsem chvílemi zapoměla, že se nedívám na skutečnou královnu. Též její fyzická podoba se skutečnou královnou, je něco neuvěřitelného. Musela jistě studovat chůzi, pohyby rukou, mimiku tváře - no prostě Oscara dostala zaslouženě. Režisér použil ve filmu i dokumentární snímky a perfektně to sestřihali dohromady. Podívaná " par excelance" ! Vřele doporučuji ! ..." Orlau32 na ČSFD

Tento film je intimním pohledem do zákulisí královské rodiny, ale i vysoké politiky v období po tragické smrti princezny Diany. Odkrývá skutečné emoce i tragický dosah této události na celý svět. Kdo stojí za vraždou "královny lidských srdcí"? (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat