Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

1.7.2013 * MGM * 20,00 * komédia - PODPORUJTE SVOJHO ŠERIFA

"... Originální western okořeněný notnou dávkou humoru a pohodové atmosféry Divokého západu pobaví všechny milovníky tohoto žánru. Má vše, co je k tomu potřeba - sympatického stoicky klidného šerifa, zbabělého a vychytralého starostu a pány radní, opileckého pomocníka, vdavekchtivou dívku, aby i romantice bylo učiněno zadost a samozřejmě bandu desperátů, které je třeba umravnit. Neodolatelné kouzlo tomuto filmu dodávají vtipné dialogy, inteligentní netuctový humor a nezapomenutelné hlášky, skvěle nadabované našimi předními herci. Doufám, že se šerif na cestě do Austrálie zastaví zase někdy v našem obyváku. ..." Skuby47 na ČSFD

Mladý Jason McCullough se chystá do Austrálie, nakonec se však ocitá v městečku zlatokopů v Calendar, kde není zrovna selanka. Místní starosta Perkins hledá šerifa, kterým se nakonec díky svému umění pistolníka stane právě Jason. Ten spolu s vykutáleným pomocníkem Jakem začne řešit problémy s pořádkem po svém.(oficiální text distributora) 




Žádné komentáře:

Okomentovat