Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

2.8.2013 * Fooor * 20,40 * komédia - CESTA DO AMERIKY

"... Jedna z prvních komedií Eddieho Murphy, která je zároveň i jednou z nejlepších. Vynikající příběh prince afrického království, který se nechce oženit z donucení a tak utíká najít si družku do Ameriky. I jeho sluha Arsenio Hall byl velmi dobrý škoda, že se neuplatnil ve více filmech hodně mi připomínal Wesleye Snipese za mlada :) Komedie u které se vždy rád a příjemně užiju zbytek večera popřípadš deštivé odpoledne.  ..." Malarkey na ČSFD

Král komedie EDDIE MURPHY se v tomto zábavném filmu stává zhýčkaným a sebevědomým africkým princem, který přichází do Ameriky, aby si tu našel nevěstu. V doprovodu svého přítele (Arsenio Hall) si Murphy záhy najde práci, byt a nové prátele i nepřátele a samozřejmě se dostane do spousty malérů. Murphy i Hall jsou ve svých rolích skvělí a rozhodně by Vám už kvůli nim tahle komedie neměla uniknout!(oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat