Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

17.12.2011 * FilmBox HD * 22,25 * akčný - MESTO ZLOČINU

"... Tenhle film přinesl minimálně tři důležité věci. Další důkaz, že Jackie Chan se obejde bez věčného tajtrlíkování a zvládne i vážnou roli, ukázku, jak velká moc korumpuje a ubezpečení, že po čínském ekonomickém boomu se počet emigrací zmenšil. ..." Kordus na ČSFD

V devadesátých letech se čínský mechanik, přezdívaný Steelhead (Jackie Chan), ilegálně přistěhuje do Japonska, kde pátrá po své přítelkyni Xiu Xiu (Xu Jinglei). Spolu se svým přítelem Jie (Daniel Wu), kterého potká v části Tokya zvané Shinjuku, si najdou práci, aby si vydělali peníze. Jakmile Steelhead zjistí, že jeho přítelkyně je provdaná za vůdce japonské Yakuzy, kterým je Eguchi (Masaya Kato), rozhodne se, že v Japonsku zůstane, aby získal japonské občanství. Zároveň vezme práci jako Eguciho zabiják, ale rychle se stane mocným a zaplete se s Yakuzou tak moc, že už není cesty zpět. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat