Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

17.12.2011 * STV2 * 22,50 * dráma - POSADNUTOSŤ

"... Chirurgický presný rez a zásah do mojich najvnútornejších a najcitlivejších zón. Cielene chladné herectvo J.Binoche a J.Ironsa ani na chvíľu nevzbudzuje náznak sympatií smerom k ich postavám, pričom tragickosť tejto krátkej fatálnej epizódy je najviac viditeľná na ich najbižších (vynikajúca M.Richardson). Kongeniálne fungujúci mix režisérskeho kumštu, minimalistickej hudby Z.Preisnera a hereckej istoty. ..." jhrasko na ČSFD

Stephen Fleming (Jeremy Irons), dobre situovaný muž, člen vládneho kabinetu žije naplnený rodinný a profesionálny život. Jeho manželstvo s Ingrid je vyrovnané, až do chvíle, keď sa zoznámi s Annou (Juliette Binoche), priateľkou svojho syna Martyna. Vzplanie v ňom neovládateľná vášeň a je schopný urobiť čokoľvek, aby bol s ňou. Posadnutosť Annou Stephena tak pohltí, že nie je schopný a ani ochotný ničivý vzťah ukončiť. Keď Anna Stephenovi oznámi, že ju Marty požiadal o ruku a ona súhlasila, zhubný milenecký štvoruholník sa blíži k nevyhnutnej tragédii. Anna zostáva mimo, no Stephen a jeho rodina zaplatia krutú daň. (oficiální text distributora)


Žádné komentáře:

Okomentovat