Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

18.12.2011 * Nova * 22,35 * dobrodružný - HON NA PONORKU

"... Dnes už všeobecně známý thriller, který opravdu diváka upoutá do křesla a nenechá mu ani na chvíli vydechnout. Excelentní Sean Connery v hlavní roli celému filmu maximálně dominuje, ostatní známí herci jej pak vhodně doplňují coby posádky ponorek. Dramatická zápletka je doladěna do detailů a co se týče atmosféry, přirovnal bych tenhle film k Uprchlíkovi. Prostě paráda. ..." Radyo na ČSFD

Film režiséra Johna McTiernana, natočený podle bestselleru Toma Clancyho, je příběhem mužů, v jejichž rukou leží odpovědnost za soudný den. Zbrusu nová, supermoderní jaderná sovětská ponorka míří k pobřeží USA. Jejím velitelem je kapitán Marko Ramius (Sean Connery). Americká vláda se obává, že ponorka "Rudý říjen" zaútočí. Analytik CIA (Alec Baldwin) je jiného názoru. Myslí si, že kapitán Ramius chce emigrovat. Má však jen několik hodin, aby ho našel a svůj názor dokázal. Sovětské námořní a vzdušné síly po ponorce totiž pátrají také. Hon na ponorku začíná. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat