Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

24.12.2011 * ČT2 * 00,00 * koncert - STING: KONCERT V KATEDRÁLE

"... Podmanivý fantastický koncert s až hypnotickou vianočno-zimnou atmosférou. Sting je človek tisícich tvárí a dokáže sa obklopiť najlepšími muzikantmi na svete. Tak album If On A Winter's Night ako aj tento koncert z katedrály v Durhame je toho jasným dôkazom. Sting ako postarší knihovník stredovekých piesní a básní ukazuje ako starnúť s gráciou. Naživo to muselo byť úplne masakrálne. ..." JohnnyD na ČSFD

If On A Winter's Night je název nejnovějšího hudebního projektu celebrity Gordona Matthewa Thomase Sumnera, jehož zná celý svět pod uměleckým jménem Sting.
Záznam zářijového koncertu z monumentální katedrály v Durhamu v severní Anglii je představením projektu, který vznikal na přelomu let 2008 a 2009 ve Stingově venkovském sídle v Itálii. Sting se v něm snaží zachytit náladu zasněžené zimní krajiny skrze kolekci lidových písní, vánočních koled i upravených skladeb vážné hudby. Hudebními partnery mu jsou Dominic Miller, Bijan Chemirani, Daniel Hope, Edin Karamazov, Ibrahim Maalouf, Mary Macmaster, Vincent Segal, Julian Sutton, Kathryn Tickell a soubor Stile Antico. (oficiální text distributora)



Žádné komentáře:

Okomentovat