Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

17.12.2011 * Universal * 21,00 * komédia - NOTTING HILL

"... Dojemná, přátelská a příjemná romantická komedie vhodná ke shlédnutí v každém okamžiku. Smutné rozveselí, šťastné rozpláče. Hlavní zápletka byla zfilmovaná snad stokrát, ale v Notting Hillu nějakým způsobem jinak. Ve skutečnosti těžko uvěřitelná náhoda, že se obyčejný "smrtelník" seznámí a ožení s filmovou herečkou nejvyššího kalibru. Ale v Notting Hillu tomu tak je a divák to kupodivu přijme a baví ho to. Oni se totiž ve skutečnosti takovéto neuvěřitelné náhody stávají, nebo ne? V našem případě se méně úspešný knihkupec zamiluje do překrásné filmové hvězdy, která jeho city opětuje. Tento pár v podání herců Hugha Granta a Julie Roberts byl vybrán tak mistrovsky, že divák jim od začátku jejich štěstí přeje a tak trochu i závidí. I další herecké osazenstvo splnilo svůj účel dokonale. Třeba Rhys Ifans teda umí pobavit, co? Svou rolí a hereckým výkonem zaujme i Gina McKee a další. Také příjemná a vláčná hudba působí uklidňujícím dojmem. Zdá se, že všichni na tomto snímku odvedli dobrou práci. Díky jim zato - byli bychom o dost chudší... ..." Agatha na ČSFD

Zatímco ona je slavná hollywoodská hvězda a celý svět jí leží u nohou, on má malou prodejnu knih v malebné londýnské čtvrti. Anna Scottová, herečka, která do Anglie přijela na premiéru svého nového filmu, zajde do krámku nesmělého Williama zcela náhodou. Z oboustranného zájmu však začne klíčit vztah, který nutně musí projít zatěžkávací zkouškou. Ale někdy i dva lidé ze zcela odlišných světů mohou najít společnou cestu životem. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat