Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

21.12.2011 * Prima Cool * 23,15 * horror - ROCKY HORROR PICTURE SHOW

"... Výstřední, eroticky zbarvená, transvestitní, hororová, muzikální, rocková sci-fi parodie... jaký to má všechno smysl, nebo skrytý význam jsem nepochytil, každopádně nějaký jsem z toho cítil:) Co si vybavuji? Sexy Janet, povedené krátší songy, nečekanou a bezcitnou vraždu zničehonic se objevivšího rockujícího tlouštíka, gumovou hubu dr. Franka.... Tušil jsem divnou záležitost, ale tohle předčilo mé očekávání. ..." Slasher na ČSFD

Kuriózní parodie na béčkové horrory s trochou sci-fi a rockové muziky, která vznikla podle již 25 let úspěšného britského muzikálu. Film i muzikál se záhy po uvedení staly kultovním hitem. Je to taková erotická noční můra, která neuznává žádné hranice. Mladý pár Janet (Susan Sarandon) a Brad (Barry Bostwick) se ztratí na silnici v dešti a narazí do kostela doktora Frank-A-Furtera (Tim Curry) - transvestity, který zrovna pořádá výroční shromáždění návštěvníků z planety Transsexual galaxie Transylvania. (oficiální text distributora)



Žádné komentáře:

Okomentovat